7 La Roche-Posay Hyalu B5 Pure Hyaluronic Acid Face Serum

Et høykonsentrert ansiktsserum mot rynker som både reparerer og gjør huden fyldigere. Formuleringen er beriket med to typer HA – lav og høy molekylærvekt, vitamin B5 og Masecassosid for å tilføre fuktighet, gjenoppbygge hudens beskyttelsesbarriere og stramme opp huden. Huden ser umiddelbart med fyldig og frisk ut. Over tid blir rynkene og de fine linjene mindre merkbare, og ansiktet blir mer motstandsdyktig.

La Roche-Posay Hyalu B5 Face Serum – anmeldelse

Størrelse: 30 ml
Hudtype: alle hudtyper, irritasjoner, sensitiv hud, tegn til aldring

La Roche-Posay Hyalu B5 – ingredienser & konsistens

Dette ansiktsserumet inneholder to type HA (med lav og høy molekylærvekt) som tilfører fuktighet til huden og reduserer fine linjer. Syren i La Roche-Posay Serumet er klissete og etterlater et ubehagelig lag i ansiktet som du kan kjenne når du bruker det. Komponentene i produkter skaper et dekkende lag som beskytter huden mot skade.

Vitamin B5 (pantenol) spiller en viktig rolle fordi det styrker epidermalbarrieren og lindrer irritert hud. Madecassosid utvinnes fra den Indiske Bacopaen og brukes i antirynkeprodukter fordi det er en naturlig antioksidant.

Termalvannet som brukes i La Roche-Posay Serumet er enda en verdifull ingrediens – det lindrer huden og hjelper med å roe ned allergisymptomer. Dessverre er alle de herlige ingrediensene kombinert med skadelige stoffer som alkoholdenat (sterk dehydrerer), PEGer og dufter som kan forårsake allergiske reaksjoner, og som irriterer sensitiv hud. 

Hvordan brukes La Roche-Posay Hyalu B5 Serum?

Dette ansiktsserumet kan brukes om morgenen eller kvelden på grundig rengjort ansikt, nakke og bryst.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum – effekt

Det aktive ingredienskomplekset motvirker tegn på naturlig aldring, styrker hudens beskyttelsesbarrierer og holder huden trygg mot skader fra utsiden. Dessverre er prisen på serumet alt for høy i forhold til effekten det utgjør. Mange syntetiske stoffer i innholdssammensetningen får også de aktive ingrediensene til å fungere dårligere.

Pluss

  • formuleringen er testet på sensitiv hud
  • lindrer hud etter estetiske/medisinbehandlinger
  • tilfører mye fuktighet takket være fuktighetsgivende stoffer
  • ekstra ingredienser

Minus

  • serumet er ikke ren hyaluronsyre
  • høy pris for dårlige resultater
  • klissete serum, passer ikke alle hudtyper
  • kontroversielle ingredienser (PEG, alkoholdenat, parfyme)
  • irriterer sensitiv hud
  • liten størrelse

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum – oppsummering & meninger

Dette kan være et bra serum – enkelte komponenter er unødvendige. Alkoholer tørker ut huden; parfymer av ukjent opprinnelse hjelper heller ikke. Det er derfor dette serumet har fått noen dårlige rangeringer. La Roche-Posay Serumet fører til irritasjoner og passer ikke for sensitiv hud.

Stikkord

Kommentarer