4 The Ordinary Hyaluronic acid 2% + B5 Serum

The Ordinary er et merke som har tatt over kosmetikkmarkedet i det siste. Produktene er kjent for kvalitetskomponentene sine, bra utvalg av ingredienser og greie priser. Derfor er sikkert The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum verdt å prøve ut. Du må bare huske på å se hvilke produkter som kan brukes sammen, for mange av de kosmetiske ingrediensene the Ordinary tilbyr bør ikke kombineres.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum – anmeldelse

Størrelse: 30 ml
Hudtype: veldig tørr hud, tørr hud, dehydrert hud

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum – ingredienser & konsistens

Dette ansiktsserumet er rikt på HA med middels molekylærvekt – effekten forsterkes av vitamin B5 og pantenol. Produktet har gode komponenter, men er ikke 100% hyaluronsyre, og ingredienslisten er ganske lang. Likevel er dette et bra valg for tørr og veldig tørr hud takket være de godt gjennomtenkte innholdstoffene og den gode pleiende effekten.

The Ordinary Hyaluronic Serum er lettvektig og absorberes bra. Det når ikke fullstendig ned i huden, så du kan merke at en tynn film etterlates på hudoverflaten i ansiktet – vær forsiktig med mengden du bruker.

Vitamin B5 tilfører i tillegg fuktighet til huden mens pantenolet roer ned irritasjoner og skaper et tynt ugjennomtrengbart lag på hudoverflaten så man unngår TVT – Transepidermalt Vanntap

Hvordan brukes The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum?

Du kan bruke serumet når som helst på dagen. Bruk før fuktighetskrem. En liten mengde produkt er nok for å unngå at det skaller av huden.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum – effekt

Dette hyaluronsyrebaserte serumet anbefales for alle hudtyper. De beste resultatene er mest synlige på veldig tørr hud. Serumet motvirker at vann unnslipper fra epidermisen og tilfører rikelig med fukt, som gjør huden silkemyk og fyldig.

The Ordinary Face Serum har roende og reparerende effekt, og det hjelper derfor sensitiv, dehydrert hud. Den hjelper også med å behandle kutt og arr, forsterker lipidlaget i epidermisen og reduserer rødhet, irritasjoner og kløing.

Pluss

 • tilfører fuktighet til ekstremt tørr hud
 • glatter ut huden og reduserer vanntap
 • reparerer epidermisen
 • tilbyr bra kvalitet for en rimelig pris
 • ingen parfyme
 • tre typer HA med ulike molekylstørrelser

Minus

 • serumet absorberes ikke fullstendig av huden
 • kan føre til at sminken preller av
 • liten størrelse
 • lang ingrediensliste
 • liten mengde HA

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum – oppsummering & meninger

Dette er det perfekte valget for alle som sliter med ekstremt tørr hud: serumet både tilfører fuktighet og skaper et ugjennomtrengelig lag over huden som motvirker vanntap. Dette ansiktsserumet inneholder et par gode fuktighetsgivende stoffer. Derimot er det mange meninger som forteller at The Ordinary 2% Hyaluronic Serum ikke fungerer bra under sminke – det kan få foundationen til å prelle av. Likevel er det fortsatt et av de beste fuktighetgiverne blant tilgjengelige hyaluronsyrebaserte produkter.

Stikkord

Kommentarer