2 Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum

Dette er enda et interessant hyaluronsyreserum for ansiktet som tilbyr fuktighet og næring i dybden, og som er populært blant kvinner på grunn av den lette konsistensen og den betydelige fuktighetsgivende effekten. Dette serumet består av 50% hyaluronsyre og et par planteekstrakter som gir mer pleie til huden.

Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum – anmeldelse

Størrelse: 30 ml
Hudtype: tørr og grov, dehydrert, livløs

Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum – ingredienser & konsistens 

Denne ingredienssammensetningen er ikke kun basert på hyaluronsyre, som kan være et minus for forbrukere som er ute etter ren HA. Det har 50% mindre syre enn andre liknende produkter. Likevel er det uansett et interessant serum med uvanlige ingredienser.

Om du er ute etter noe som inneholder mer enn HA og tilleggsstoffene er viktige, vil Mizon møte forventningene dine. Planteekstraktene overrasker med antallet næringsstoffer, så serumet har blitt populært som er bra produkt beriket med naturlige komponenter.

Det er verdt å nevne at du vil finne verdifullt bjørkevann som holder huden myk, og Purseekstrakt som er en rik kilde til polyfenoler, omega-3-fettsyrer, vitamin A og C i Mizon serumet. Praktskjoldbærerekstrakten er enda en ingrediens i formuleringen og er et antiallergent stoff som har antihistaminliknende effekt, beskytter mot for tidlig aldring av huden, styrker kollagen- og elastinfibrene og framskynder reparasjonsprosessen. Mizon Ansiktsserumet inneholder også Mongolsk Astragalusekstrakt, som også har sterk antiinflammatorisk effekt. Alt i alt er dette produktet perfekt for de som liker ekstraordinære kosmetiske ingredienser.

Hvordan brukes Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum?

Påfør en liten dose av serumet på rengjort hud i ansikt, på nakke og bryst. Klapp det inn med fingertuppene og la huden absorbere produktet fullstendig. Unngå kontakt med øynene. Du kan deretter bruke fuktighetskrem.

Mizon Hyaluronic Acoid 100 Serum – effekt

Ingrediensene i Mizon Serumet gir fuktighet og fylde til huden og har antirynkeeffekt. Dette produktet gir deg fuktig og frisk hud som ser glødende og silkemyk ut.

Serumet gjør også huden mindre grov og roer ned irritert hud takket være planteekstraktene i det. Det forebygger mot rynker, og regelmessig påføring mykner også opp eksisterende fine linjer. Hyaluronsyren har antioksidantegenskaper, som gjør at serumet nøytraliserer effekten av frie radikaler.

Pluss

 • uvanlige ingredienser
 • mange planteekstrakter
 • effektiv fuktighetsgivende og mykgjørende effekt
 • passer til bruk under sminke
 • intensiv fuktighetsgivende effekt
 • perfekt beskyttende lag mot urenheter
 • beskyttelse mot oksidativt stress
 • redusert inflammasjon

Minus

 • liten flaskestørrelse
 • høy pris
 • hyaluronsyren utgjør kun 50% av produktet

Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum – oppsummering & meninger

Dette lette, rasktabsorberende og pleiende serumet er perfekt om du aldri har brukt ansiktsserum før. Det fungerer for ung hud som ikke skaper for mye trøbbel. Det er høyt verdsatt som et forbedrende og fuktighetsgivende serum for «hud i storbyen» – det beskytter mot airconditioning, støv og smog. Mizon serumet er lett og sikkert, og det er derfor mange brukere reagerer positivt.

Stikkord

Kommentarer