GLOW UP: Bli bedre enn noensinne med tre enkle hudpleierutiner

Mange tror at hudpleie er både vanskelig og dyrt, men det trenger det å ikke være. Uansett hvilket budsjett du har, kan du bli bedre enn noensinne uten å måtte la deg rive med av trendene uten å vite hva som egentlig er verdt det, og hva som er en dårlig investering. Her er noen enkle hudpleierutiner som vil hjelpe deg med å finne fram til menstruasjonssyklusen som gjør at du kan velge rett produkter og behandlinger.

Fase 1: Rengjør din hud

Vask ansiktet hver dag! Dette er et must når det gjelder hudpleierutiner. Vask ansiktet hver morgen og kveld, slik at du kan fjerne alle uønskede bakterier og oksidert smuss som legger seg på huden din gjennom dagen. Det å vaske ansiktet kan være en skummel opplevelse for noen, hovedsakelig på grunn av misforståelser om at sterk rensing er den eneste veien til rent ansikt. Dette trenger ikke å være sant år. Det finnes en renseserie som både renser og fukter huden på samme tid. Å bruke dette produktet etterfulgt av et fuktende produkt, vil gi deg den perfekte starten, og ofte er det slik at jo mindre du overdriver rensingen din, jo bedre og renere vil du se ut.

Fase 2: Tilfør fuktighet

Fuktighetsgivende produkter fanger fukt i huden, og holder den fuktig. De hjelper også med å opprettholde hudens pH-nivåer, som er tydelig for glød. Det viktigste du må gjøre når du velger fuktighetsgivende produkter, er å hente en passende til hudtypen din. Formålet med alle fuktighetspleieprodukter er å tilføre fuktighet til huden, men hvis du velger feil produkt som ikke passer din hudtype, kan du faktisk få den motsatte effekten. Så når du velger produkter, velg lavere formuleringer for tørr eller sensitiv hud og høyere formuleringer br ikke-fet hud.

Fase 3: Beskyttet mot solen

Det å beskytte huden mot solen er en av de viktigste hudpleierutinene du kan følge, fordi eksponering for sollys kan føre til økt hudens aldring, solskader og økt grad av pigmentering. Derfor bør du alltid bruke solkrem når du er ute, særlig under varme forhold. Bruk et kvalitetssolvhelprodukt som har en bredspektret faktor på minst 15. Bruk solkrem på ansiktet og på alle utsatte områder på kroppen, selv når været ikke er godt. I tillegg til solkrem, bør du bedekke huden med klær og andre typer beskyttelse når du er ute.

Bonus-fase: Få en skjønnhetsmaskin!

Kroppspleie er ikke lenger begrenset til ansiktet, takket være de nyeste skjønnhetsmaskinene. En skjønnhetsmaskin benyttes for hudoppgradering og foryngelse gjennom kjemisk peeling, radiofrekvent terapi, radiofrekvent mikrostrøm og jetpeel. Disse maskinene er designet for å løse ditt individuelle hudproblem og for å oppnå de ønskede resultatene som du ikke kan oppnå noe annet sted. Hvis du vil oppnå mer forynget hud og glød, er dette den ideelle måten å gå.

Sammendrag

På slutten av dagen er det å ta seg av huden din en innsats som alltid vil lønne seg. Med disse tre trinnene er det ikke vanskelig å cruise inn år 2021 og GLOW UP! Prøv disse tipsene og oppdag en strålende hud som vil opplyse ansiktet ditt med glød.
Glem ikke å beskytte huden med solkrem og klær og oppdag forskjellen det kan gjøre for deg. Kombinert med en skjønnhetsmaskin vil du se ut som du har kastet et sorcellerie!

Skrevet av: John Smith

Stikkord