Min Obsession med Eyeliner og Øyenskygge | Huda Beauty Obsessions

Det første jeg pleide å gjøre, hver gang jeg gikk ut på ettermiddagen, var å legge en stripe med øyenskygge på øyelokket og bruke eyeliner til å få det til å se ut som om øynene mine var mye større. Dette var noe jeg ikke følte at jeg kunne styre, og jeg ble besatt av å eksperimentere med varianter av øyenskygger og eyeliner.

Uansett om jeg hadde et minimalistisk eller vilt utseende, fikk eyeliner og øyenskygge meg til å føle meg mer selvsikker. Det lot meg til og med bruke det i rosa, lilla, blå eller andre fargeuttrykk til å gi et morsomt eller fargerikt utseende.

Jeg elsker virkelig å kunne spille med øynene mine med forskjellige teksturer og farger. Jeg elsker også å matche øyenskyggen min til klærne mine, for eksempel en grå øyenskygge for et hvitt antrekk, eller en brun øyenskygge for en rød. Det er som om jeg trenger å eksperimentere med forskjellige typer og farger, avhengig av min stil på dagen.

Selv om eyeliner og øyenskygge har gitt meg mye selvtillit, har det også ført til en besettelse. Jeg fant meg selv å matche skyggene mine til enhver anledning, noe som betydde å endre det hele tiden, noe som var skadelig for øyelokket mitt.

I det siste har jeg endret mitt synspunkt, og jeg har tatt hensyn til øyelokket mitt. Så jeg har vært på utkikk etter trygge og slitesterke skygger som samtidig ser utrolig flotte.

Jeg har funnet et produkt som kombinerer disse to aspektene; Huda Beauty Obsessions Eyeshadow Palette. Dette er en 9-farget palett som har varme toner, men du kan enkelt blande og matche dem for å skape et unikt utseende.

Det som gjorde det til et nyttig produkt for meg, er at samtlige farger har spesielle egenskaper som optimaliserer bruken av øyenskygge. Noen av skyggene har tykke konsistenser som gir et medium til kraftig uttrykk og silkemykt utseende. Andre er middels på fuktighet, ideelt for daglig bruk. Og noen har en tynn konsistens som passer til å legge og få et subtilt uttrykk.

Jeg bestilte disse skyggene, og jeg må si at jeg ikke har blitt skuffet. De anbefalte med en brukerveiledning for å lære meg de grunnleggende øyensygateknikkene som hjelper meg med å få øynene mine til å se større ut. Videre har de også flere videoer om teknikker som tilpasser seg min hudtone og mine øyne.

Sammenlignet med andre skygger som jeg har prøvd, er dette den mest behandlende skyggen som ikke irriterer øyelokket. Jeg har brukt dette produktet nå i omtrent seks måneder, og huden rundt øynene mine har fortsatt føltes så fortrolig som det alltid gjorde.

Konsistensen av skyggene er også utrolig myk. De er beriket med vitamin E som ikke føles irriterende, noe som gjør det lett å legge og ikke føles heftig på øyelokket. Også produktet mister ikke fargen sin.

Jeg elsker Huda Beauty Obsessions Eyeshadows fordi de gir meg de perfekte looken hver gang. I stedet for å bruke et helt lerret av øyenskygger, kan jeg bruke de ni som en palett som er nok for å dekke mine øyenskyggene for enhver anledning.

Alt i alt er Huda Beauty Obsessions Eyeshadows min go-to produkt. Det gir meg et trygt produkt som ikke senker min selvsikkerhet ved å irritere huden rundt øynene mine. Det også gir meg frihet til å skape et unikt utseende som gir meg mye selvtillit og glød hver dag.

Stikkord