5 Sesderma Hidraderm Hyal Serum

Sesderma serumet med hyaluronsyre er beriket med ekstra fuktighetsgivende ingredienser. Dette produktet er et interessant valg for skadet hud og dype rynker – hud som trenger intensiv pleie. Det er virkelig attraktivt for huden til kvinner i 60-årene. HA molekylene er fanget opp i liposomer som skal gi høyere effektivitet. Hva er sannheten?

Sesderma Hidraderm Hyal Serum – anmeldelse

Størrelse: 30 ml
Hudtype: rynker, aldrende hud, mangel på fuktighet

Sesderma Hidraderm Hyal Serum – ingredienser & konsistens

Dette serumet tiltrekker mennesker som vil ha… alt på en gang. Om du ser etter mer enn bare hyaluronsyre, tilbyr Sesderma et serum med ceramider, fettsyrer, retinol og retinaldehydliposomer – ingrediensene er ganske intense, men produsenten påstår at de fremmer høyere toleranse og at de kan brukes året rundt.

Konsistensen på dette serumet er annerledes fra de fleste andre hyaluronsyreserum. Sesderma produktet er oljete fordi det inneholder fettsyrer, massevis av silikoner og alkoholer som tilrettelegger absorpsjon av aktive ingredienser, men som kan dehydrere huden. Det finnes ganske mange stoffer i denne formuleringen – aktive ingredienser er blandet med syntetisk innhold som forverrer effekten på dette serumet.

Hvordan brukes Sesderma Hidraderm Hyal Serum?

Påfør serumet på morgenen og kvelden på rengjort hud i ansikt og på nakke. Du kan bruke en større dose på ekstremt tørre områder. Når serumet er ferdig absorbert, påfører du fuktighetskrem.

Sesderma Hidraderm Hyal Serum – effekt

Hidraderm Liposomal Serum er unikt og har uvanlige ingredienser. Det inneholder store mengder HA, i tillegg til flere mykgjørende midler og til og med retinol. Derfor sørger det ikke bare for fuktighet i dybden, men glattgjør også rynker og forbedrer tilstanden på aldrende, posete og rynkete hud.

Hyaluronsyren som brukes i denne formuleringen har ulik molekylærvekt, og derfor er den ment å beskytte epidermallaget i epidermisen for å forhindre vanntap og forbedre dermisens funksjon. Retinoider derimot er der for å gjenopplive huden. I virkeligheten dessverre, er serumet komedogent og fungerer ikke bra for oljete, kombinasjon eller til og med normal hud, selv om den passer bra for tørr, dehydrert hud. 

Pluss

 • god fuktighetsgivende effekt
 • mykgjørende midler tar vare på aldrende, livløs hud
 • rik på aktive ingredienser
 • motvirker vanntap
 • glatter ut rynker, forbedrer utseendet på huden

Minus

 • tykk og litt komedogen konsistens
 • for mange stoffer (alkoholer, silikoner, PEG)
 • høy pris
 • serumet er ikke ren HA
 • vær forsiktig fordi det inneholder retinol – kan ikke brukes som dagserum
 • liten størrelse

Sesderma Hidraderm Hyal Face Serum – oppsummering & meninger

Sesderma serumet er rikt på hyaluronsyre og massevis av andre sterke næringsstoffer som er laget for spesifikke oppgaver. Det er et godt valg for ekstremt posete, trøtt hud eller for å styrke huden etter anti-kvisebehandlinger. Det får høye rangeringer som HA serum, men bør kun brukes på aldrende, skadet hud på grunn av ingrediensene.

Stikkord

Kommentarer