6 StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum

Dette er enda et hyaluronsyreserum, men det er ikke et billig alternativ. Spørsmålet er – er dette serumet verdt pengene dine når det finnes mange billigere produkter med HA? Strivectin har så mange som 6 forskjellige typer HA-syre. Dessverre er antallet HA-typer og syntetiske stoffer omtrent det samme. Hvordan måler StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum seg opp mot andre serum?

StriVectin Hyaluronic Dual Response – anmeldelse

Størrelse: 30 ml
Hudtype: alle hudtyper, inkludert aldrende, allergen, oljete og tørr hud

StriVectin Hyaluronic Dual Response – ingredienser & konsistens

Dette serumet er inspirert av innovasjon og teknologi, og derfor inneholder det 6 ulike typer hyaluronsyre som henholdvis skal transporteres dypt inn i huden takket være de syntetiske komponentene. Bortsett fra dem er formuleringen rik på Nia-114, som er et patentert antialdringsmolekyl som skaper et heldekkende, fuktighetsgivende lag på linje med hånd- og fotkremer.

StriVectin Serumet ser ut som en rennende versjon av en ansiktskrem. Produktet er litt klissete, så huden ender opp med en usunn glinsing etter et par timers bruk, i tillegg til at matte foundations mister de matterende evnene sine… Uansett er serumet lettvektig og fører ikke til ubehag.

StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum er dedikert til aldring, dehyrert og ekstremt tørr hud, men er også populært blant folk som har tendens til å ha fet hud (om oljen og overproduksjonen av talg forårsakes av at huden er dehydrert). 

Hvordan brukes StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum?

Påfør to pump serum på ansiktet. Når det er absorbert, etterfølg med fuktighetskrem. Passer til både dag- og nattbruk.

StriVectin Hyaluronic Dual Response – effekt

Hjelper på selv ekstremt dehydrert hud og holder vannet på innsiden av epidermisen. Dette hyaluronsyreserumet er et kraftfullt redskap for veldig tørr, allergen hud. Det anbefales som oftest etter syreansiktsbehandlinger når huden trenger lindring og fuktighet i tillegg til støtte inne i epidermisen og de dypere hudlagene. Er effekten verdt den høye prisen?

Pluss

 • intens fuktighetsgivning
 • 6 typer hyaluronsyre
 • patentert, innovativt molekyl
 • rynker blir mindre synlige
 • flott fuktighetsgiver, selv for svært tørr hud

Minus

 • stiv pris i forhold til kvaliteten på produktet
 • liten størrelse
 • serumet brukes fort opp
 • klissete konsistens som fører til usunn glinsing
 • fungerer ikke alltid som sminkeprimer
 • for mange syntetiske stoffer

StriVectin Hyaluronic Dual Response Serum – oppsummering & meninger

StriVectin Serumet får ganske gode rangeringer, men mange forbrukere sier at det er alt for dyrt. Blant mange andre hyaluronsyrerike produkter, er ikke dette serumet regnet som det beste. Ingrediensene appellerer heller ikke til de som foretrekker naturlig hudpleie.

Stikkord

Kommentarer